کلینیک.تخصصی

هم‌زمان با سفر رییس جمهور به استان بوشهر؛ پروژه ساخت کلینیک تخصصی بیمارستان کنگان آغاز به کار کرد
هم‌زمان با سفر رییس جمهور به استان بوشهر، پروژه ساخت کلینیک تخصصی با نام شهید سید حسن هاشمی در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان آغاز به کار کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان زینبیه (س) خورموج بازدید کرد/ گزارش تصویری
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه آیین افتتاح و آغاز عملیات ساخت ۴۷ پروژه حوزه سلامت و کلینیک تخصصی حاجیانی شهرستان دشتی از بیمارستان زینبیه (س) خورموج بازدید کرد.

به مناسبت هفته بسیج؛ کلینیک تخصصی پزشکی در جزیره شیف برپا شد
مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: کلینیک تخصصی پزشکی به مدت ۲ روز در جزیره شیف به مناسبت هفته مبارک بسیج و هفته وحدت برپا شد.

استقرار تیم بهداشتی و درمانی بسیج جامعه پزشکی در روستای عامری شهرستان دیلم
به مناسبت هفته دفاع مقدس کلینیک تخصصی و دندان‌پزشکی با همراهی متخصصین داخلی، زنان و زایمان، ارتوپد، تغذیه، روانشناسی و پزشک عمومی در روستای عامری شهرستان دیلم به‌منظور خدمت‌رسانی به مناطق کم‌تر برخوردار مستقر شدند.

مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر: کلینیک تخصصی در تنگک و هلیله بوشهر بر پاشد
مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: کلینیک تخصصی در تنگک و هلیله شهرستان بوشهر به مدت دو روز و به مناسبت رزمایش سراسری محمد رسول‌الله (ص) برای ارایه خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به مردم این بخش برپا شد.

معاون درمان وزیر بهداشت از پروژه‌های درمانی و بیمارستان شهید گنجی برازجان بازدید کرد/ گزارش تصویری
معاون درمان وزیر بهداشت، رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و هیأت همراه از مجموعه در حال احداث بیمارستان ۱۷ شهریور، کلینیک تخصصی در حال ساخت در محل دژ برازجان، بخش دیالیز بیمارستان ۱۷ شهریور و بیمارستان شهید گنجی برازجان بازدید کرد.

معاون وزیر بهداشت: برای احداث کلینیک تخصصی و ال دی آر در بیمارستان کنگان کمک خواهیم کرد
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای احداث کلینیک تخصصی و ال دی آر در بیمارستان کنگان کمک خواهیم کرد.

همزمان با دهه مبارک فجر؛ ارایه خدمات چشم‌پزشکی رايگان در کلینیک تخصصی شهرستان دیلم
خدمات چشم‌پزشکی و عينک رايگان با همكاری بسيج جامعه پزشكي استان بوشهر، دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم و خیر حوزه سلامت، در کلینیک تخصصي بقیه‌الله الاعظم (عج) دیلم ارایه شد.

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان کنگان: کلینیک تخصصی کوثر کنگان موجب رضایتمندی مردم شده است
معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان کنگان گفت: کلینیک تخصصی کوثر کنگان در راستای سیاست وزارت بهداشت برای ارایه خدمات بهینه درمانی به مردم شهرستان کنگان راه‌اندازی شده و موجب رضایتمندی مردم را فراهم کرده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان مطرح کرد توسعه خدمات کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خدمات درمانی در کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان گسترش‌یافته است.

ره‌آورد سفر وزیر بهداشت به استان بوشهر(5): افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شماره۱ دانشگاه در بوشهر/ گزارش تصویری
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سفر دو روزه خود به استان بوشهر کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شماره۱ دانشگاه را افتتاح کرد.

درمان رایگان بیش از یکهزارو 100 بیمار چشم‌پزشکی در تنگستان
با راه‌اندازی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی چشم‌پزشکی توسط بسیج جامعه پزشکی در شهرستان تنگستان بیش از بیش از یکهزارو 100 بیمار به‌صورت رایگان ویزیت و درمان شدند.

رییس بیمارستان بقیه‌الله الاعظم (عج) دیلم خبر داد: سال گذشته بیش از 50 هزار نفر به کلینیک تخصصی دیلم مراجعه کردند
رییس بیمارستان بقیه‌الله الاعظم (عج) دیلم گفت: در سال 94 بیش از 50 هزار نفر به کلینیک تخصصی دیلم مراجعه کردند.

بازدید فرماندار از پروژه ساخت کلینیک ویژه تخصصی شهرستان دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، فرماندار به همراه تعدادی از مسئولین این شهرستان از پروژه کلینیک تخصصی برازجان بازدید کردند.

آغاز عملیات اجرایی ساخت کلینیک تخصصی ویژه برازجان+ گزارش تصویری
با حضور استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی ساخت کلینیک تخصصی ویژه برازجان اجرایی شد.

15 تير 1394
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ارتقا کیفیت خدمات درمانی و ایجاد درمانگاه‌های تخصصی از سیاست‌های کلان حوزه سلامت است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درآیین افتتاح درمانگاه تخصصی کوثر گفت: افتتاح کلینیک تخصصی کوثر در راستای افزایش رضایتمندی مردم و ارتقا کیفیت خدمات درمانی و درمانگاه‌های تخصصی است.