نسیبه خدادادی در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اضافه کرد: با بالا رفتن سن به دلیل تغییرات جسمی و وضعیت سلامت سالمند احتمال زمین خوردن سالمندان افزایش مییابد.
وی بیان کرد: زمین خوردن همیشه به معنی سقوط از یک جای مرتفع نیست چراکه افتادن از یک پله نیز میتواند در سنین سالمندی خطرناک باشد که اصلیترین عامل شکستگی و ضربهمغزی افراد سالمند است.
خدادادی تصریح کرد: زنان سالمند به علت پوکی استخوان بیشتر از مردان در معرض خطر عوارض ناشی از زمین خوردن هستند.
وی همچنین بیان کرد: علاوه بر آسیبهای که به دنبال زمین خوردن برای سالمند ایجاد میگردد، ترس از افتادن که به دنبال تجربه زمین خوردن ممکن است برای سالمند ایجاد شود یک مشکل مهم و جدی است.
وی اضافه کرد: این ترس ممکن است باعث بیتحرکی و افسردگی در آنها شود و بسیاری از سالمندان به علت ترس از زمین خوردن فعالیتهای روزمره خود را کم میکنند که منجر به کاهش کیفیت زندگی آنها میشود.
وی بابیان اینکه اختلال تعادل، مشکلات بینایی، شنوایی، ضعف عضلانی، افسردگی، کاهش سرعت درک اتفاقات و کند شدن حرکات از علل عمده زمین خوردن است گفت: با اقدامات مؤثر و بهموقع از جمله ایجاد تغییرات جزئی در محیط و شیوه زندگی میتوان از بروز این اتفاقات پیشگیری کرد.
مسئول برنامه سالمندان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تأکید کرد: با انجام ورزشهایی مانند پیادهروی، ورزش تقویت عضلانی و ورزش تعادلی میتوان تعادل، قدرت عضلانی، تناسباندام و سلامت را در سالمندان بهبود بخشید.
انتهای پیام/ س.غ 3030
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید