سواد.سلامت

ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی مردم از طریق اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت در عسلویه
مسئول واحد آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: با اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت به دنبال ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی مردم در شهرستان عسلویه هستیم.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی مردم از اولویت‌های حوزه بهداشت و درمان است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی مردم از اولویت‌های حوزه بهداشت و درمان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تأمین سلامت محصولات کشاورزی موضوعی کاملاً اجتماعی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان بوشهر گفت: به‌طورکلی تأمین سلامت و بهداشت محصولات کشاورزی موضوعی است کاملاً اجتماعی که همه آحاد جامعه درگیر آن هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در تمام مراکز بهداشتی، درمانی، و ۱۹۰ ایستگاه سیار استان بوشهر آغاز شده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر گفت: طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در استان همزمان با سراسر کشور امروز در تمام مراکز بهداشتی و درمانی، بیمارستان‌ها و ۱۹۰ ایستگاه سیار آغاز شده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: با بالا رفتن سواد سلامت مردم می‌توان به ارتقاء سطح سلامت جامعه امیدوار بود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: افزایش سواد سلامت گامي مهم در توسعه سلامت است و با بالا رفتن سواد سلامت مردم می‌توان به ارتقاء سطح سلامت جامعه امیدوار بود.

معاون شبکه بهداشت دیر: خبرنگاران نقش مؤثری در ارتقا سواد سلامت جامعه دارند
معاون شبکه بهداشت درمان شهرستان دیر گفت: رسانه‌ها و خبرنگاران عامل مهم ارتقای آگاهی مردم و افزایش سواد سلامت جامعه هستند.

سرپرست شبکه بهداشت دیر: ارتقای فرهنگ و سواد سلامت جامعه اولویت خانه مشارکت مردم است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: یکی از اولویت‌های مهم خانه مشارکت مردم، ارتقای فرهنگ و سواد سلامت جامعه است.

بوشهری ها رتبه اول سواد سلامت در کشور را دارا می باشند
مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت : بر اساس پژوهشی که در تابستان سال 1394 در سطح کشور انجام شد، بوشهری‌ها رتبه اول سواد سلامت در کشور را دارا می‌باشند.