عصمت.حیدری

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: در راستای تحقق پیام هفته سلامت، از حق سلامت مردم صیانت می‌کنیم
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: در یکسال اخیر با وجود تلاش و همکاری بی وقفه دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با سلامت جامعه به منظور ارتقا شاخص‌های بهداشتی و درمانی، همه گیری کووید-۱۹ ، دستاوردهای بهداشتی و درمانی را تحت تاثیرات منفی خود قرار داده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: خطر بستری و مرگ در زنان باردار بر اثر بیماری کووید 19 بیشتر است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: خطر بستری و مرگ در زنان باردار بر اثر بیماری کووید 19 بیشتر است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه: گردش روز طبیعت امسال را به گردش ویروس کرونا پیوند نزنیم
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: امسال با عدم توجه به توصیه‌های بهداشتی گردش روز طبیعت را به گردش ویروس کرونا پیوند نزنیم.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه: بیمار سرپایی مثبت کرونایی در گناوه رو به افزایش است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: در هفته سوم دی‌ماه حدود ۲۶ درصد نمونه‌های گرفته‌شده از مراجعین سرپایی به مراکز تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان گناوه مثبت شده است و این نشانگر انتشار سریع بیماری در بین افراد است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه: مراقبین سلامت نقش مؤثری در کنترل کووید ۱۹ ایفا می‌کنند/ گزارش تصویری
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: مراقبین سلامت نقش مؤثری در کنترل کووید ۱۹ در شهرستان داشته‌اند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه: سی‌تی‌اسکن جدید برای بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) خریداری می‌شود/ راه‌اندازی یک دستگاه اکو جدید در بیمارستان گناوه
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه با بیان اینکه سی‌تی‌اسکن جدید برای بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) خریداری می‌شود گفت: یک دستگاه اکو جدید در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه راه‌اندازی شده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه: دغدغه اصلی ما در دورهمی شب یلدا، سلامتی سالمندان و بیماران خاص است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: از دغدغه‌های اصلی مجموعه بهداشت و درمان در شب یلدا، حضور دوستان، آشنایان و بستگان در جمع افراد سالمند فامیل، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و خاص است که می‌تواند سلامت آنها را به خطر اندازد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه: انجام ۲۴۶ بازدید توسط بازرسان بهداشت محیط گناوه در هفته سوم اعمال محدودیت‌ها
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: ۲۴۶ بازدید توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه در هفته سوم اعمال محدودیت‌ها انجام شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در قالب ۳۵ پایگاه در گناوه در حال اجراست
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از اجرای طرح شهید سلیمانی توسط ۳۱۲ نفر نیروی اجرایی در قالب ۳۵ پایگاه، از ۱۷ آذرماه در شهرستان گناوه خبر داد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه: ۲۲۱ بازدید از صنوف شهرستان گناوه در هفته دوم آذر توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از انجام ۲۲۱ بازدید توسط بازرسین شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از صنوف و اماکن عمومی در هفته دوم محدودیت‌های کرونایی خبر داد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه: ساختمان جدیدی برای آزمایشگاه مرکزی گناوه احداث می‌شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: ساختمان جدیدی برای آزمایشگاه مرکزی گناوه احداث می‌شود.

سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان گناوه معرفی شد
در آیینی با حضور فرماندار شهرستان گناوه، عصمت حیدری به عنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان این شهرستان معرفی شد.

افتخاری دیگر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کسب رتبه اول توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در آزمون دکترای تخصصی سال 94
خانم عصمت حیدری با کسب رتبه اول در دانشگاه علوم پزشکی ایران و آقای کامل قبادی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به قبولی در آزمون دکترای تخصصی سال 94 شدند.