پریوش.بهادری

زنان در دوران اپیدمی کرونا نقش مهمی در مدیریت سبد غذای خانوار داشته اند
کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: زنان در دوران شیوع بیماری کرونا نقش بسیار مهمی در مدیریت سبد غذایی خانوار داشته اند.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: خطر پوکی استخوان پس از ۵۰ سالگی به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خطر پوکی استخوان پس از ۵۰ سالگی به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مکمل یاری یکی از راهکارهای مهم برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان است
کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مکمل یاری یکی از راهکارهای مهم برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان است.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تقویت سیستم ایمنی بدن و تغذیه مناسب نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی دارد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مصرف زیاد نمک زمینه ابتلا به فشارخون را افزایش می‌دهد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مصرف زیاد نمک و غذاهای شور از عوامل مؤثر بر افزایش فشارخون و بروز بیماری‌های قلبی و عروقی است.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند
کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند و می‌تواند خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و (دمانس) فراموشی را افزایش دهد.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تغذیه صحیح در پیشگیري و درمان سرطان‌ها تأثیرگذار است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: سرطان ازجمله بیماري‌هایی است که تغذیه صحیح در پیشگیري و درمان آن تأثیرگذار است.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: نوع نمک مصرفی می‌تواند تأثیر مهمی بر روی سلامتی اعضای خانواده داشته باشد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نوع نمک مصرفی می‌تواند تأثیر مهمی بر روی سلامتی اعضای خانواده داشته باشد.

ایمنی غذایی یک مسئولیتی همگانی است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ایمنی و سلامت مواد غذایی از موضوعات بسیار مهم در حوزه سلامت هر جامعه بوده و یک مسئولیت همگانی است.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای در دوره نقاهت بیماری کرونا باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای در دوره نقاهت بیماری کرونا به افزایش ایمنی بدن کمک می‌کند.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: سالمندان به منظور پیشگیری از ابتلا کرونا برای روزه گرفتن با پزشک مشورت کنند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: به منظور پیشگیری از ابتلا به کویید 19 لازم است سالمندان سالم برای روزه گرفتن با پزشک مشورت کنند.

چاقی در کودکان می‌تواند باعث مشکلات روحی و اجتماعی در آنان شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: چاقی در کودکان می‌تواند باعث مشکلات روحی و اجتماعی در آنان شود.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: سریع‌ترین مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سریع‌ترین مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است و مهم‌ترین نشانه سلامت نوزاد، رشد و تكامل مطلوب در این مرحله است.

چاقی شکمی یکی از عوامل مستعد کننده کبد چرب می‌باشد
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری کبد چرب بیماری سلول‌های کبد انسان است که اخیراً به علت افزایش میزان چاقی در جامعه ما افزایش‌یافته است.

جشنواره غذای سالم در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه برگزار شد
همزمان با چهارمین روز هفته سلامت جشنواره غذای سالم و ایمن در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه برگزار شد.