پیام.تسلیت

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درگذشت شهید مدافع سلامت پرسنل خدوم مرکز بهداشت شهرستان بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی درگذشت شهید مدافع سلامت، شادروان جهانبخش فخری از پرسنل خدوم مرکز بهداشت شهرستان بوشهر را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درگذشت شهید مدافع سلامت بیمارستان شهید گنجی برازجان
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی درگذشت شهید مدافع سلامت، شادروان دکتر مرتضی نفیسی متخصص بیهوشی بیمارستان شهید گنجی برازجان را تسلیت گفت.

پیام تسلیت معاون پرستاری وزارت بهداشت به مناسبت درگذشت پرستار مدافع سلامت بوشهری
معاون پرستاری با صدور پیامی درگذشت "زهرا رگبار" پرستار مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را تسلیت گفت.

پیام تسلیت آیت الله صفایی بوشهری در پی شهادت خانم زهرا رگبار دومین شهیده مدافع سلامت استان بوشهر

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت عروج آسمانی هفتمین شهید مدافع سلامت استان
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، با صدور پیامی شهادت هفتمین شهید مدافع سلامت استان را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت عروج آسمانی ششمین شهید مدافع سلامت استان
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، با صدور پیامی شهادت ششمین شهید مدافع سلامت استان را تسلیت گفت.

30 تير 1399
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت عروج آسمانی پنجمین شهید مدافع سلامت استان
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، با صدور پیامی شهادت پنجمین شهید مدافع سلامت استان را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت شهادت دریادلان نیروی دریایی ارتش
در پی شهادت دریادلان نیروی دریایی ارتش از جمله چند تن از هم استانی‌های بوشهری رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر پیام تسلیتی صادر کرد.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی شهادت نخستین شهید مدافع سلامت استان
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور پیامی شهادت اولین شهید مدافع سلامت این استان را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت شهادت سردار سلیمانی
در پی شهادت سردار بزرگ سپاه اسلام، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ‏درمانی استان بوشهر پیام تسلیتی صادر کرد.‏

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درگذشت تکنسین فوریت‌های پزشکی کنگان
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی درگذشت زنده‌یاد سید اکبر طباطبایی (پویان)، تکنسین فوریت‌های پزشکی اورژانس ۱۱۵ شهرستان کنگان را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی درگذشت استاد اسماعیل نبی پور
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت درگذشت استاد اسماعیل نبی پور پدر پرفسور ایرج نبی پور پیام تسلیتی صادر کرد.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی درگذشت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی ارتحال حضرت آیت‌الله سید محمود هاشمی ‏شاهرودی را تسلیت گفت.‏

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی جان باختن جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات ‏تهران
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی آسمانی شدن جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد ‏علوم و تحقیقات تهران را در سانحه دل‌خراش رانندگی تسلیت گفت.‏

27 تير 1397
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درگذشت آیت الله حق‌شناس تنگستانی
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی درگذشت آیت الله حاج حسین حق‌شناس تنگستانی پیام تسلیتی صادر کرد.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درگذشت دکتر مصطفی صالحی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت درگذشت جانسوز دکتر مصطفی صالحی متخصص داخلی و رییس سابق بیمارستان 17 شهریور برازجان پیام تسلیتی صادر کرد.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درگذشت نماینده سابق ولی‌فقیه در استان بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی درگذشت نماینده سابق ولی‌فقیه در استان، درگذشت این عالم وارسته را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درگذشت پدر چشم‌پزشکی ایران
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی درگذشت پدر چشم‌پزشکی ایران شادروان پروفسور علی‌اصغر خدادوست را به خانواده محترم ایشان، عموم مردم ایران و جامعه پزشکی و چشم‌پزشکی تسلیت گفت.

‎پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درگذشت نابهنگام دکتر سید رضا قائمی رییس بیمارستان شهید دوران
‎"بازگشت همه به‌سوی اوست

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی وقوع زلزله در استان‌های غربی کشور
در پی وقوع زلزله در استان‌های غربی کشور، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی با هموطنان داغ دار ابراز همدردی کرد.

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درگذشت دکتر داراب مشتاقی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت در گذشت دکتر مشتاقی پیام تسلیتی صادر کرد.

پیام تسلیت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درگذشت کارکنان اورژانس هوایی شیراز
دکتر سید سجاد اقبالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت درگذشت جانسوز کارکنان اورژانس هوایی شیراز پیام تسلیتی صادر کرد.